Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Shimara Kumara

Nič ni nemogoče. Omejitve ne obstajajo, razen omejitev naše lastne domišljije.

Shimara Kumara dela z svetlobo že več kot 30 let, v tem času pa je bila že zdravnik, zdravilec, avtor, jasnovidec in vizionar.

Je soustvarjalka ogromne palete novih cvetnih esenc in kristalnih esenc, z specifičnim kanaliziranim vodstvom za vsako esenco ter ustanoviteljica Eternal Light® (Večna Luč) sistema zdravljenja. Shimara deluje v okviru akademije Večne Luči (The Academy of Eternal Light®), ta pa je pridružena inštitutu za komplementarno medicino v Angliji.

Shimara posveča svoje življenje in delo na dvigu zavesti vsega človeštva, da lahko vsaka oseba, najde prava darila v božanski ljubezni, božanski modrosti in božanski moči, ki je v središču vsega.

To je darilo HEART SONG za krepitev trojnega plamena znotraj srčne čakre, da lahko vsakdo pridobi moč, da prepozna resnico o tem, kdo v resnici smo. Prinaša več miru, ljubezni in veselja v našem življenju ter korist za vso človeštvo.