Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

QHHT

Nič ni nemogoče. Omejitve ne obstajajo, razen omejitev naše lastne domišljije.

QHHT_opis_podzavest

Ste se kdaj spraševali o naslednjih vprašanjih?

  • Kaj je moj namen tukaj na Zemlji?
  • Zakaj sem se odločil priti sem?
  • Kaj je moja usoda?
  • Kakšni so razlogi za moje zdravstvene težave? Ali je mogoče zdravstvene težave odpraviti?
  • Kakšna je povezava z pomembnimi ljudmi v mojem življenju?

To so vsa vprašanja, ki jih je mogoče obravnavati v QHHT seansi. Proces vas bo vodil do kraja, kjer lahko komuniciramo z višjo zavestjo ali podzavestjo, da bi našli odgovore na vsa vaša pereča vprašanja. To je tudi kraj, kjer se lahko zgodi čudežno ozdravljenje.

Kvantno zdravljenje z hipnoterapijo (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju. Najbolj čudovita stvar pri tej metodi je, da ima skozi cel proces kontrolo vaš Višji Jaz.

QHHT (Quantum Healing Hypnosis Therapy) tehniko je razvila Dolores Cannon, mednarodno priznana hipnoterapevtka, regresoterapevtka, raziskovalka, govornica in avtorica 17-ih knjig. Ima več kot petinštirideset let izkušenj z hipnozo, več kot 30 let pa je razvija in izpopolnjevala to čudovito tehniko raziskovanja preteklih življenj in kontaktiranja Višjega jaza posameznika. Dolores je pionirka in vodilna na področju hipnoze in regresije v pretekla življenja.

Ta tehnika vključuje induciranje posameznika v somnambulistično stanje transa preko vizualizacije. To stanje v vsakodnevnih okoliščinah doživimo le dvakrat na dan: v trenutku tik preden postanemo zavestno budni in v trenutku tik preden zaspimo. Tekom zgodovine so se hipnotizerji izogibali raziskavam pacientovega uma v tem stanju zaradi čudnih in pogosto nerazložljivih rezultatov.

Dolores se ni pustila omejiti tej disciplinarni stigmi in je delala s strankami specifično v somnambulističnem stanju. Raziskovanje teh možnosti so pripeljale Dolores do ugotovitve, da lahko vsak posameznik pridobi dostop do izkušenj prejšnjih življenj, ki so jih živeli. Z nenehnim raziskovanjem in delom z strankami v tem stanju je odkrila pomemben aspekt vsakega posameznika, ki vsebuje neomejeno znanje in s katerim lahko vzpostavimo stik in z njim komuniciramo. Dolores se je naučila, da je ta del nas vedno prisoten z nami in obstaja pod površino našega zavestnega uma zato je ta del našega uma poimenovala podzavest. Podzavest omogoča njej in ljudem, ki prakticirajo njeno QHHT metodo dostop do preteklih življenj in izvedbo instantnega zdravljenja kadar je to primerno. Tekom njene petinštiridesetletne kariere se je njena tehnika izkazala kot učinkovita na tisočih ljudeh iz celega sveta, ne glede na njihovo starost, spol, osebnost, fizične simptome, religiozna verovanja ali kulturno ozadje.

Več o Dolores Cannon preberite tukaj →