Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Preporod Feniksa

Feniks

Dovolimo si izgoreti v pepel in obnoviti naše fizično in energetsko telo v novo stopnjo resničnosti, razumevanja in regeneracije naše moči znotraj nas, da bi postali bolj aktivni del kreacije, ki se dogaja znotraj in okoli nas. Odprimo se novim možnostim, ki ležijo pred nami.

To je ena izmed najmočnejših aktivacij ponovnega rojstva skozi katero lahko gremo v tem trenutku, ko pripravimo naše fizično telo, naša energetska telesa in na ta način pomagamo Zemlji pri premiku do galaktičnega jedra brez vmešavanja in z najbolj čistimi energijami.

Feniks je simbol ponovnega rojstva in nesmrtnosti, in morali bomo iti skozi preobrazbo ponovnega rojstva in zrasti kakor Feniks iz pepela.

V egipčanski mitologiji je Feniks mistična ptica, ki je posvečena bogu Ozirisu. Feniks je tudi ptič okrevanja. Je ptica, ki je utelešenje Raaja (v staroegipčanski mitologiji boga sonca) in si vsakih 500 let zgradi gnezdo in sežge; iz njegovega pepela pa vzleti nov, pomlajen feniks. Po nekaterih virih naj bi imel zdravilne solze in sposobnost zdraviti poškodbe in rane, ki so mu jih zadali sovražniki.

 

Pusti komentar