Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Pogoji uporabe

Izjava o zasebnosti

Informacije in gradiva na spletni strani in pripadajočimi podstranmi na spletnem naslovu www.sinaya.net (v nadaljnem besedilu spletne strani) so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine lastnika domene in spletne strani  (v nadaljnem besedilu lastnik) ali pravnih subjektov, katerih vsebine so vključene v/na spletnih straneh. Vse pravice so pridržane.

Omejitev odgovornosti

Vsi uporabniki uporabljajo spletne strani na lastno odgovornost.
Lastnik se bo trudil za optimalno delovanje spletnih strani, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo in točnost predstavljenih informacij.
Niti lastnik, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletnih strania ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Lastnik tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletnih strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njihove uporabe.
Lastnik ne more biti odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnih strani.

Lastnik ne odgovarja za obliko, vsebino, obisk in uporabo spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.sinaya.net.
Naše spletne strani vsebujejo povezave na spletnih strani drugih organizacij, podjetjih ali oseb.
Lastnik ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani.
Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

Pogoji uporabe informacij in gradiv

Vse informacije in gradiva na teh spletnih straneh so informativne narave.
Informacije in gradiva, ki so prikazana na spletnem mestu, lahko uporabljate in prenesete za vašo osebno, domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.
Dovoljena je uporaba, nalaganje in tiskanje informacij ter gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje in objavljanje informacij in gradiv s spletnih strani ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.
Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletnih strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Varovanje osebnih podatkov


Lastnik www.sinaya.net (Mojca Ferenček) se zaveda pomembnosti zanesljivega varovanja zasebnosti vsakega uporabnika spletne strani in zbira osebne podatke, kot sta elektronski poštni naslov in osebno ime.
Osebni podatki, ki jih zbira ponudnik, so uporabljeni za lastne evidence ter za obveščanje o storitvah ali izdelkih, ki so ali bodo na voljo. Ponudnik ščiti osebne podatke posameznikov pred vsakim nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam ali poslovnim partnerjem. Ponudnik se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
 

Povezave na druge spletne strani

Nekatere povezave spletne strani www.sinaya.net vodijo na druge spletne strani, ki jih Mojca Ferenček ne uporablja, ne kontrolira niti ne preverja njihove vsebine. Lastnik ponuja te povezave uporabnikom le kot dodatne informacije o izvajalcih in virih. Navedene povezave na druge spletne strani ne predstavljajo odobravanja izdelkov, storitev ali informacij. Ko izberete povezavo na drugo spletno stran, ste se dolžni ravnati po pogojih in pravilih, ki jih postavlja njihov uporavitelj in veljajo za te zunanje spletne strani.
 

Spremembe določil

Lastnik si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele vsebine Pogojev uporabe.
Prosimo Vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Pogojev uporabe,
saj v nasprotnem ne moremo prevzeti nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.
Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi v Pogojih uporabe bo pomenila, da se s spremembami strinjate.