Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Planetarni žarki

Nič ni nemogoče. Omejitve ne obstajajo, razen omejitev naše lastne domišljije.

12 Planetarnih zdravilnih žarkov:

Shimara Kumara je bila vodena do planetarnih žarkov, kateri prav tako pomagajo pri procesu zdravljenja.

 • MERKUR ~ element zrak / eter (SHOSTRA), Mojster Hilarion in nadangel Uriel

Zdravilni žarek, ki zdravi grleni in čelni center. Odpira sposobnost, da sproščeno govorimo o svoji resnici  in nas povezuje z angeli.

 • SOLAR ~ element ogenj, Mojstra Helios in Vesta planet sonce

Ta žarek čisti in transmutira globalne blokade na vseh nižjih nivojih, miazme in odpore do sprememb.

 • LUNA ~ element voda (ASHUMU), Mojster Lady Nada

Ta žarek deluje na emocije, na emocionalno telo, ga čisti, uravnoteža in harmonizira.

 • SHANTO ~ planet Saturn, Mojster gospod Le Lanto

Omogoča karmično zdravljenje posameznikov, prostorov in zemlje. Deluje na nivoju celic in globalno transformira.

 • MARS ~ Mojster El Morya

Zdravilni žarek, ki daje moč, pogum in prizemljenost. S tem, ko aktivira prvi energijski center, bazično čakro, stabilizira fizično telo in s tem posredno tudi čustveno telo.

 • VENERA ~  Mojster Serapis Bay

Zdravilni žarek, ki odpira srčni center in razvija brezpogojno ljubezen.

 • KIRON ~ Mojster Sananda

To je žarek, ki odpira eterično srce, vrata do Kristusove zavesti. Zdravilni žarek za zdravljenje najglobjih ran. Pomaga osvoboditi bolečine, rane in strahove na vseh nivojih. Deluje neposredno na naše šibke točke tako, da jih zdravi in krepi.

 • PLUTON ~ Mojster Mahavatar Babaji

Ta žarek deluje preko vseh nivojev kot strela in prinaša jasnost, čiščenje, zaščito in zdravljenje. Ščiti pred radiacijo in prečiščuje. Po hindujski tradiciji se veže na boga Shivo, ki je popil strup sveta in ga transformiral.

 • URAN ~ Mojster Saint Germain

Zdravilni žarek, ki prinaša spremembe in pomaga iti preko tranzitov mirno, nežno in brez strahu.

 • NEPTUN ~ Mojster Pallas Athena

Ta žarek prinaša na dan najbolj skrite, najbolj potisnjene vsebine iz podzavesti v zavest. Na fizičnem nivoju je to locirano v našem prebavnem traktu – črevesju.

 • JUPITER ~ Mojster Maha Chohan

Ta žarek naj bi prejeli na koncu, ko smo že več ali manj predelali naše bolečine in pozdravili rane. Daje ekspanzijo, razširitev, odpira nove možnosti,  poglede do neslutenih višin, globin in širin.

 • SIRIUS ~ Mojster El–Ra–Maan / (Akhunaton)

To je žarek, ki prinaša radost, veselje in zavest delfinov. Deluje na sproščanje kreativnih, radoživih sil znotraj nas predvsem na sakralnem in grlenem centru.

 • ANTARES ~ Vibracija Svete Resnice za ves Univerzum

Ker čas in prostor ne obstajata (to razumemo, ko zdravimo na daljavo), je zelo napredna civilizacija na Antaresu sposobna poslati te vibracije kamorkoli in vsak trenutek, toda te energije so posebno pomembe za človeštvo ravno sedaj. Vendar zaradi duhovnega Zakona Svobodne Volje nič ne more biti poslano brez našega dovoljenja na določeni ravni. Posebno to velja za energije kot so Božanski Zdravilni Žarki, ki lahko pomagajo spremeniti naše zdravje, osebnost in zavest.

Zato je na Zemlji najprej potreben nekdo, ki te energije sidra, nato pa ljudje, ki delajo z Lučjo, da te svete zdravilne energije uporabljajo v imenu vsega človeštva. Skozi naše privoljenje, sodelovanje in uporabo se te frekvence širijo in tako povečujejo obstoj Svete Resnice na Zemlji in moč same Antares, torej pomagajo pri razvoju obeh planetov.

Sedaj so Shimaro Vnebovzeti Mojstri prosili, da ponudi iniciacijo v Antares zdravilno energijo Božanske Resnice. Ta prelep Žarek bo zelo pomemben za tiste, ki bodo vanj inicirani, saj omogoča nadaljnje odpiranje naših zgornjih čaker, še posebno srčne, grlene in čelne. Antares nam bo pomagal osvoboditi zanikane vzorce, da bomo postali bolj odkriti do sebe in tudi z ostalimi. Antares pomaga preseči strahove, ko govorimo svojo resnico in odpre našo srčno čakro in nam tako omogoči, da povemo kar želimo in kar mislimo na ljubeč način, iz srca. Ko povedano pride iz tega prostora, ostali prepoznajo, da to, kar govorimo, res mislimo in se zaradi ljubezni, ki stoji za našimi besedami, nikoli ne počutijo napadene.

Kakor vsi ostali Zdravilni Žarki Večne Luči, bo energija Antares prišla skozi roke za zdravljenje sebe in drugih, fizično ali na daljavo.

 • STERILYON ~ Vnebovzeti mojster Kuthumi

Kuthumi pravi, da je to energija, ki jo v tem času Vsi najbolj potrebujemo, s tem, ko napredujemo skozi kaos 3. dimenzije, kateremu priča smo na planetu sedaj.

Shimara je bila vodena, da odpotuje na ZVEZDO STERILYON, V KONSTELACIJO CETES, kar je daleč od našega Sončnega Sistema. Pokazano ji je bilo, kako se je ta civilizacija razvila do tako visoke stopnje, ki je potrebna, da lahko sidra in zadrži popolno zavest Božanskega miru , za ves univerzum. Globino miru, ki jo prinaša Sterilyon, je Shimara dotlej zavestno občutila, ko je bila v Samahdi-ju, ali dajajoč Paramatman Luč in še v nekaterih drugih trenutkih.

 • BOŽANSKA OBLJUBA ~ Vnebovzeti mojster Jezus

Nedavno je Shimara usidrala zdravilne energije božanskega žarka ”DIVINE REDEMPTION”. V prevodu je to žarek Božanske obljube/izpolnitve ali Božanske odrešitve/osvoboditve. Jezus pravi, da glavno oviro na poti našega razsvetljenja vidi kot občutek globoke nemoči, ki jo nosimo v svoji podzavesti. Ta čudovita energija nam pomaga uresničiti, kar smo vedno bili, čista, nedolžna bitja in s strani božanskih kraljestev realizirana bitja.

 • ŽAREČE SVETLOBNO TELO ~ Elohimi

Harmonične frekvence enosti, ki harmonizirajo in aktivirajo Solarno svetlobno telo, ga tudi integrirajo v naše fizično telo ter s tem vsidrajo izvorno božansko matrico v fizični nivo. Te osupljive nove frekvence so bile dane skozi Elohime – graditelje forme, ki so na samem začetku preželi vse kozmične kreativne energije, da so pod vodstvom Sanat Kumare menifestirali fizično mati Zemljo. Elohimi sedaj asistirajo človeštvu, da bi očistili gostoto, temo in negativne vzorce iz fizičnega telesa, kar bo manifestiralo novo, razvijajoče se očiščeno telo in končno 5 dimenzionalno kristalinsko telo.