Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

O meni

MetuljSem certificirana Eternal Light® ter QHHT (Quantum Healing Hypnosis Therapy™) terapevtka.

Naziv Eternal Light terapevtka sem pridobila v okviru akademije Večne Luči (The Academy of Eternal Light®), katere ustanoviteljica je Shimara Kumara, svetovno znana zdraviteljica. Iniciacijo in usposabljanje v Gaia osnovni nivo zdravilnega žarka elementa Zemlje ter osnovne frekvence Eternal Light® sem prejela maja 2008, v Gaia napredni nivo sistema zdravljenja pa septembra 2008.

Zaključen imam tudi tečaj Quantum Healing Hypnosis Therapy™ ter pridobljeno avtorizacijo za prakticiranje QHHT metode po Dolores Cannon, mednarodno priznani hipnoterapevtki.

Gaia iniciacije, iniciacije v zdravilne planetarne in zvezdne žarke, iniciacije v čakre ter vso delo na duhovnih nivojih mi je skozi leta močno doprineselo k dvigu zavesti ter porasti osebne frekvence. Moje poslanstvo na materi Zemlji je širiti svetlobo ter pomagati pri transformaciji človeštva in celotnega planeta na višjo raven.