Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Koristi QHHT seanse

Nič ni nemogoče. Omejitve ne obstajajo, razen omejitev naše lastne domišljije.

QHHT seansa vam bo pomagala izkusiti vašo lastno “nesmrtnost”. Ta proces vas lahko ozdravi travm, ki so bile povzročene skozi dogodke v preteklih življenjih in so se zmanifestirali kot fizične ali čustvene travme v tem življenju. Pogosto je zavedanje o izvoru zdravstvene ali čustvene travme dovolj za popolno ozdravitev. Ta proces vam bo tudi omogočil, da izkusite svoj Višji Jaz, preko katerega lahko dobite odgovore na večino vaših vprašanj, kot tudi popolno ozdravitev, če je to primerno. Če ni primerno, pa boste dobili jasen vpogled in razumevanje situacije.

Ponuja vam razlago trenutnih težav in izzivov s katerimi se soočate in vam pomaga najti primerno rešitev. Najdete lahko razlago nepojasnjenih čustev, bojazni ali strahov. Lahko vam pomaga razumeti zakaj izkušate težke odnose in in vam ponudi rešitev. Ponudi vam razlago zakaj vas nekateri ljudje, predmeti ali kraji privlačijo in drugi odbijajo.

Lahko vam pomaga odkriti darove in sposobnosti, ki ste jih imeli v preteklosti, zato da jih lahko izkoristite danes. QHHT metoda vam pomaga najti olajšanje za obolenja, ki jim pravimo psihosomatska. Pomaga tudi pri depresiji, odvisnosti, tesnobi in fobijami. Z njo boste lažje našli vaš namen in smer v življenju.

V času izjemnih sprememb našega planeta, veliko strank dejansko doživi prebujenje med QHHT seanso. To je izjemno dragoceno, saj vam pomaga razumeti svojo vlogo v teh zelo zanimivih časih na Zemlji. To je zelo močan proces, kjer boste dobili dostop do mogočnega vidika sebe. Številni ljudje poročajo občutek večje samozavesti in vodstva.