Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Gaia

Nič ni nemogoče. Omejitve ne obstajajo, razen omejitev naše lastne domišljije.

Gaia_opis

Eternal Light® sistem zdravljenja z božanskimi energijami je:

  • pot zdravljenja
  • pot transformacije
  • pot duhovne rasti

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja z energijami Božanskih zdravilnih žarkov, ki so bile dane na voljo celemu človeštvu skozi vodstvo Sanat Kumare, vnebovzetega mojstra, planetarnega logosa in nadzornika nad vsemi frekvencami Luči, ki so poslane na Zemljo v vznemirljivem času duhovnega razvoja človeštva. Skozi proces zdravljenja tečejo čiste božanske zdravilne frekvence kar omogoča tem frekvencam Luči, da se za vedno prizemljijo skozi vse dimenzije našega bitja. Ta proces pospeši dvig zavesti, kar podpre proces zdravljenja uma, čustev, telesa in duha. Čiste energije, ki tečejo skozi dlani, bistrijo um in odpirajo srce skozi resnično zdravilno moč univerzuma ~ brezpogojno ljubezen.

Ta novi božanski sistem zdravljenja je bil rojen in popolnoma sidran na zemeljsko raven skozi Shimaro Kumaro v času velike potrebe našega planeta. Vnebovzeti mojstri in Angeli želijo pomagati dvigovati zavest, zdraviti ter duhovno in moralno dvigniti vse, ki jih pritegne delo na sebi, kar bo v zameno pomagalo procesu dvigovanja zavesti celega človeštva do Božanskih frekvenc ljubezni, modrosti in resnice, do naše resnične poti ~ nazaj k srcu.

Gaia energije vas ponesejo naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti (pogosto na subtilnih ravneh), za katere bi tradicionalne metode kot npr. meditacija porabile občutno več časa.

Več o Shimari Kumari preberite ~ tukaj →