Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Gaia terapije

Nič ni nemogoče. Omejitve ne obstajajo, razen omejitev naše lastne domišljije.

GAIA Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj (zavestnih ali podzavestnih). Pomagajo pri ozaveščanju določenih vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete. Pomagajo pri soočenju z njimi in njihovem osvobajanju. Obenem Gaia energije odpirajo, prečiščujejo in krepijo čakre, celijo avro ter pomagajo pri dvigu zavesti in duhovni rasti.

Gaia energije so izredno prijetne, pomirjujoče in obenem zelo močne. Imajo visoko frekvenco in tečejo preko zdravilčevih rok ter na ta način zdravijo um, čustva, telo in duha. Preko zdravljenja se vzpostavlja ravnovesje na vseh nivojih. Energije pa vedno tečejo in se naravnajo v Najvišje dobro zdravljenca. Gaia energije preobražajo nižje vibracije katere lahko posledično vodijo k boleznim, v višje vibracije, ki vodijo do ravnovesja na vseh nivojih.

Zdravljenje poteka približno uro do dve oziroma kolikor časa je potrebno. Priporočeno je imeti jasen namen kaj želite osvoboditi, doseči ali transformirati. Ni pa nujno, saj imajo Gaia energije svojo lastno božansko inteligenco in bodo delovale na področju na katerem je tisti trenutek najbolj potrebno in za vaše Najvišje dobro.

Terapija poteka tako, da se uležete in izpostavite svoj namen. Potem se jaz uskladim in sem vodena na tista področja na telesu ali v avri kjer je zdravljenje potrebno. Med terapijo dobim vpogled v situacijo in v vzrok določene težave in v rešitev. Po terapiji sledi pogovor, podelitev izkušenj ter svetovanje.

Prejmete lahko enkratno terapijo, na primer če se želite znebiti trenutnega stresa, bolečine, slabega počutja ali želite globoko sprostitev. Če pa če pa želite osvoboditi globoko zakoreninjene vzorce, pa potrebujete več zaporednih zdravljenj.

Med zdravljenjem se lahko dvignejo stari občutki ter potlačitve z namenom njihove transformacije. Gaia energije hitro in na nežen način topijo te blokade in vzorce.

Posledica zdravljenja je najpogosteje globok notranji mir in sprostitev na vseh nivojih, ko se telo, um in duh vrnejo v svoje naravno ravnovesje.

Pri zdravljenju pogosto pomagajo vnebovzeti mojstri: El Morya, Kuthumi, Mati Marija, Marija Magdalena, Sanat Kumara, St. Germain, Serapis Bey, Kuan Yin, Lady Nada, Hilarion, Babaji, Jezus, Krišna, Buda  itd.

Gaia terapije pomagajo pri:

 • preobrazbi čustvenih in mentalnih vzorcev
 • transformaciji strahu, jeze, bolečine …
 • osvobajanju travm iz preteklosti
 • šokih ob izgubi ljubljenih oseb
 • depresijah
 • stresu
 • frustracijah
 • odstranjevanju energetskih vezi
 • čiščenju čaker ter avričnega polja
 • zdravljenju in uravnoteženju
 • miru in radosti
 • razvijanju lastne vrednosti
 • razvijanju brezpogojne ljubezni do sebe, drugih ter vsega kar je
 • povezovanju z višjim jazom ter notranjo svetlobo
 • prebujanju naše prave božanske moči