Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Gaia reference

Nič ni nemogoče. Omejitve ne obstajajo, razen omejitev naše lastne domišljije.

Urša, Ljubljana, Slovenija

Mojca je edinstven terapevt. Med pogovorom ali terapijo z njo, se ustvari magičen prostor v katerem je varno biti resničen. Je v globokem stiku s svojim srcem in vsako srečanje z njo je iniciacija v sprejemanje sebe. Je utelešenje tega, čemur se lahko reče "kanal zdravljenja", saj njena prisotnost sproži takojšnje olajšanje in energije se same po sebi usmerijo v zdravljenje. Energije, ki tečejo skozi njo so zelo močne a hkrati neizmirno nežne. Mojco in njeno delo bi lahko opisala s štirimi besedami: Globina, Moč, Mir in Sprejemanje. Pomagala mi je odpreti srce do sebe in prebroditi težke življenske situacije. Njene terapije priporočam vsakomur, ki si želi stopiti v stik s svojimi čustvi in razviti svojo notranjo moč.

Martin, Štanjel, Slovenija

Moje izkušnje z terapijami so zelo pozitivne. Mojca je odlična terapevtka, ki uporablja zelo nežno in prijazno tehniko. Med terapijo sem čutil močan pretok energije. Pogovor z njo je pa bil zelo sproščen, življenski in poučen. Všeč mi je njena fleksibilnost in intuitivno zaznavanje. Po terapijah sem še veliko časa razmišljal o izpostavljenih temah in težavah ter jih uspešno ozaveščal in odpravljal. Hvaležen sem za to izkušnjo in pomoč.