Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Dvig zavesti

Nič ni nemogoče. Omejitve ne obstajajo, razen omejitev naše lastne domišljije.

Dvig zavesti

269165 2164812849610 1525313573 2346083 2243803 N1

Nahajamo se v vznemerljivem času velikih spremb. Zemlja to doživlja skozi potrese, naravne katastrofe, poplave itd. Mi pa kot vse večjo prebujenost. Medtem, ko se zavest dviguje, postajamo čedalje bolj občutljivi. Vse bolj pogosto se menjajo čustvena stanja, misli in vse pogostejša so nihanja v počutju. Na površje se dvigujejo dvomi, nesigurnost, zmeda in strah. To so stari, nepredelani vzorci, ki so lahko zavestni ali globoko potlačeni oz. nezavedni in ki v veliki meri vplivajo na naše življenje.

Vse kar v naših življenjih ni funkcioniralo oziroma ni bilo v skladu z našimi resničnimi željami, razpada. Spremembe se lahko kažejo v različnih oblikah kot so npr. izguba službe, bivališča, razpad odnosa, bolezni, smrt, razne nesreče itd. Pomembno je, da se ne oklepamo stvari, ki odhajajo ampak, da se umirimo, pogledamo kaj nas učijo in jim dovolimo oditi. Le na ta način bo lahko v naše življenje prišlo tisto, kar je resnično v skladu z našim srcem. To je čas, ko nas življenje uči potovati s tokom in zaupati, da smo varni ter da je za nas poskrbljeno vsak trenutek. Obenem je to odlična priložnost, da se obrnemo navznoter, globoko v svoje srce in postanemo resnično iskreni do sebe in do tega kaj si v resnici želimo. To je čas, ko se bomo spomnili kdo v resnici smo – mogočni kreatorji. Čas je, da prenehamo predajati moč izven sebe in čakati na potrditve od zunaj, saj je zunanji svet samo ogledalo našega lastnega odnosa samim s seboj in stanja v katerem smo.

Pomembno je, da smo v tem času nežni do sebe in imamo fokus le na tisto kar si želimo saj naše misli in občutki kreirajo našo realnost. Potrebno se je zavedati, da je vse samo del procesa dviga zavesti. To je dejansko čas zdravljenja na vseh nivojih našega bitja in odpiranja srca do sebe ter posledično tudi do drugih in vsega kar je. Čas je, da se spomnimo kdo v resnici smo in kaj je naše poslanstvo na Materi Zemlji.Angel

 

Pusti komentar