Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Celjenje avre

Nič ni nemogoče. Omejitve ne obstajajo, razen omejitev naše lastne domišljije.

Kaj je avra?

Vsak atom, vsak del atoma, vsak elementarni delček in celo naše misli in zavest so nihanja. Vse v vesolju je nešteto vrst nihanj, od katerih so nekatera poznana, druga pa še ne. Avro opredelimo lahko kot nihanje, ki obdaja vsak snoven predmet. Človeško avro sestavlja deloma elektromagnetno sevanje, ki sega od mikrovalov, prek infra rdečih žarkov, do ultravijolične svetlobe, frekvenčno področje je podobno območju, ki ga ima zdrava človeška celica (biospektralno področje). Iz tega je jasno razvidno kako pomembno je ohranjanje zdrave avre, ki ščiti naše telo. Okvare avre povzročijo poškodbe tako na fizičnem, mentalnem in psihičnem področju. Sozvočje fizičnega in avričnega področja ustvarja harmonijo v nas samih, nizkofrekvenčni mikrovalovi in infrardeči del spektra so povezani z nižjimi ravnmi telesnega delovanja (presnova, obtok, limfe, delovanjem ščitnice, zgradba DNA itd.), visokofrekvenčni del pa je povezan z zavestnimi dejavnostmi (mišljenje, namere, ustvarjalnost, tudi čustva itd.). Urjenje in očesne vaje po določenem urjenju in očesnih vajah, lahko skoraj vsakdo zaznava barve avre, pomen barv se lahko naučimo ali pa sami dojamemo. Kje se nahaja in kaj kaže? Avra ovija telo na podoben način, kot atmosferski plašč obkroža zemljo, ščiti človeka pred zanj škodljivimi sevanji iz prostora in mu prilagaja nekatere vibracije iz okolja je energijski podaljšek posameznika v prostor, ter hkrati odraža njegovo psihofizično stanje, pogled v avro služi v alternativni medicini kot diagnostika za celosten vpogled na: fizičnem, razvojnem in psihološkem nivoju. Prav tako ugotavljamo značajske vrline, šibkost, bolezenska stanja ali zametke le teh, psihološka stanja kot posledice miselnih vzorcev po katerih se osebnost ravna itd. Avre ni mogoče ponarejati. Vsakomur, ki jo vidi, kaže našo pravo naravo in namere, ter tako vsakršno manipulacijo in neresnico takoj prepozna, ko ljudje ugotovijo, da je njihova avra na ogled in jo marsikdo zmore videti, začnejo bolj paziti kaj mislijo, ter da to kar mislijo, tudi živijo. Avre se med seboj razlikujejo po barvi, velikosti, živahnosti itd.

Fizična avra ali Fizično telo

 • Je nekaj centimeterski podaljšek človekovega elektromagnetnega polja v okolico.
 • Imenovana tudi zdravilna avra.
 • Pojavlja se tudi na znamenitih Kirlijanovih fotografijah.
 • Običajno je s prostim očesom ni moč zaznati, lahko pa jo brez težav zasledimo z določenimi instrumenti.

Eterična avra ali Eterično telo

 • Je polje radiacije (izžarevanja) sekundarne prane iz eteričnega telesa v eterično okolje, skupaj s stanjem posameznih čaker.
 • Je pozunanjena projekcija stanja v eteričnem telesu.
 • Od vseh aver je najboljši hologram (zapis celote).
 • Njen premer po navadi ne presega pol metra.

Čustvena avra ali Čustveno telo

 • Je najbolj razvita in živahna.
 • Odslikava našo čustveno – željno naravo.
 • Premer je meter in pol, do dveh metrov.
 • Je nekako zlita z čustvenim in konkretno mentalnim principom, zato zelo dobro odslikava naša čustvena stanja, želje in miselne vzorce hkrati.
 • Vsako čustvo pri današnjem človeku spremlja hkrati tudi miselna asociacija.

Mentalna avra ali Mentalno telo

 • Pri večini ljudi, ki abstraktnega razuma še nimajo dovolj razvitega, je v precejšnji meri šibkejša od astralne.
 • Pri velikih mislecih, pa njen premer doseže tudi od pet do deset metrov.
 • Najbolj podobna je ognjenemu plinu, ki je nasičen z mentalnimi oblikami, geometrijskih, pravilno simetričnih oblik, svetlečih kot zvezde.

Duhovna avra ali Duhovno telo

 • Pojavi se, ko človek (osebnost) vzpostavi trajnejši stik s svojo dušo.
 • Domuje v nad dušnih ravneh, nad abstraktnim mentalom, ter prežema vse nižje avre.
 • Je magnet za duhovne ideje “Božje” načrte. Značilna predvsem za svetnike, pa tudi nekatere umetnike in filozofe, znanstvenike …
 • Preko nje dobivamo nove, sveže zamisli in ideje, ki bogatijo bivanje soljudi.