Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Avgust 2012 – mesec z modro Luno

Modra luna

V resnici luna ne bo modra, gre za izraz, ki ga astronomi uporabljajo za pojav, ko se polna luna pojavi dvakrat v enem koledarskem mesecu. Modra luna se zgodi skoraj vsake tri leta.

Stare stvari, ki prihajajo za vami?
Trenutno je v retrogradnji 5 planetov …

~ Merkur, glasnik
~ Uran, nepričakovano
~ Neptun, sanjač
~ Pluton, skrito
~ Kiron, zdravilec ran
in … Severni vozel, ki nas vodi

To je zlata priložnost, da počistite krov v pripravi na Rojstvo visoke zavesti. Ko Kiron prinaša na površje stare rane ega iz teme Plutona, jih sprejemite z brezpogojno ljubezenijo in sočutjem, tako kot bi mati sprejela ranjenega otroka. Odprite svoje srce z naravno opustitvijo, da bi naredili prostor za nekaj nepričakovanih presenečenj Urana, najbolj pogosto podano preko Neptuna v snu, ker naš um ne more biti povsem pripravljen za sprejem razširjenih sporočil Merkurja, da bi vedeli kam smo namenjeni na našem Severnem vozlu. Smo v globoki, globoki transformaciji. Bodite prijazni in ljubeči do sebe in ne pozabite se smejati, ker to je Veliki Transformator.

 

 

Pusti komentar