Gaia
Gaia

GAIA

Gaia Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen, enkraten, nov sistem zdravljenja. Ponesejo vas naprej in navzgor v vibracijski frekvenci in prinesejo spremembe zavesti, za katere bi tradicionalne metode porabile občutno več časa.

Beri dalje

Eternal Light terapije

Eternal Light® terapije

Gaia Eternal Light® terapije so celovit sistem zdravljenja novega tisočletja. Namenjene so vsem, ki si želijo preobraziti stare, omejujoče načine delovanja in prepričanj. Pomagajo pri ozaveščanju vzorcev, ki jih v življenju več ne želite ali jih več ne potrebujete.

Beri dalje

QHHT

QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy™ (QHHT) je popolnoma varen in integriran regresijski proces, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju.

Beri dalje

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Quantum Healing Hypnosis Therapy™

Višji Jaz ima odgovore na vsa vprašanja in ima vse podatke o vas in vašem življenjem. QHHT terapija nudi dostop do teh informacij. Višji Jaz deli le tiste informacije, ki so primerne v določeni terapiji in ki lahko posamezniku pomagajo.

Beri dalje

Dolores Cannon o QHHT

Dolores Cannon govori o pričakovanjih QHHT terapije in naslavlja vse tiste, ki jo želijo izkusiti. Ogled prispevka je priporočen pred prihodom na terapijo.

Beri dalje

Aktivacija 12 – vijačne DNK

Dvig vibracij

Nekje okoli 21. decembra 2012, se bo Zemlja začela vrteti z novo frekvenco. Naš planet in vsa bitja na Zemlji bodo nadgrajeni, da bodo lahko držali več svetlobe in višje stanje zavesti. Vsakdo bo začel stopati v večjemu občutku za zdravje, blaginjo, miru, ljubezeni in veselja, ko bo se bo naša koda 12 vijačne DNK vrnila k nam. Po Judy Satori, bo trajalo 20-25 let od začetka nadgradnje za te nove energije, da bodo v celoti integrirane. Velike spremembe znotraj našega bitja in v vse sisteme na Zemlji so neizbežne. Duhovno delo na sebi počnemo zdaj ~ sproščanje starih karmičnih izkrivljanj in integracije več ljubezni v naše bitje ~ nam bo pomagalo stopiti v to spremembo hitreje in z večjo lahkoto.

Vse kar morate storiti, je povedati vesolju:
“Pripravljen sem aktivirati svoj speči 12 vijačni DNK in se povzpeti v zavesti. Pripravljen sem se vrniti k svoji resnici. Prosim, da je to storjeno lahkotno, z milino in za moje najvišje in najboljše dobro.”

Potem vse kar morate storiti je, zaupati in imeti vero, da ste VI kreator vaše realnosti ~ vi odločate ali se boste dvignili ali ne. Spustite kar vam več ne služi in vsak dan integrirajte več ljubezni, enosti in sočutja v vaše bitje ~ predvsem ZASE. Zdrava prehrana, pozitivne misli, meditacija in vizualizacija tega kar si v življenju resnično želite vam bo pomagalo stopiti v vašo transformacijo hitreje.

Pusti komentar